Skuls logo

Hva gjør Skuls annerledes?

For mange handler inkasso om enveiskommunikasjon og kjølig ordbruk. For oss i Skuls handler inkasso om å legge til rette for et enklere oppgjør, der partene og kundeforholdet ivaretas. Ser du forskjellen?

Joda, det er fortsatt slik at noen skal få pengene for varen eller tjenesten de har levert, og at noen skal betale for nettopp dette. Det er bare det at veien fram dit, ikke alltid trenger å være den samme.

Vi vet at vi trengs

Vi skulle på mange måter ønske at det ikke var behov for oss. Ubetalte regninger er ikke komfortabelt for noen. Ikke for den som vet at en regning ikke er betalt. Heller ikke for den som har levert en vare eller en tjeneste uten å få pengene sine, og nå trenger bistand til å komme i mål. Vi som jobber i Skuls har drevet med dette i over 20 år, og vi vet.

Når situasjonene likevel oppstår, er det viktig å finne den løsningen som passer begge partene best. Og det er det vi er her for. Hver eneste dag, og i hvert eneste tilfelle.

Bli skuls

At regninger ikke betales i tide, og dermed går til inkasso, kan ha mange forklaringer. Dette har vi som inkassobyrå tatt høyde for. Derfor handler inkasso for oss om mer enn en regning som skal betales. Det handler nemlig også om å legge til rette for at oppgjøret mellom den som skal ha pengene sine, og den som skal betale, gjør begge partene fornøyde. Det er det som heter å bli skuls.

Oversiktlige prosesser

Skuls tilbyr en brukervennlig og effektiv nettportal for behandling av inkassosaker, og stadig enklere betalingsløsninger for de som skylder penger.

Vi jobber etter prinsippet “no cure, no pay”. I den nettbaserte kundeportalen kan du som er kunde av oss enkelt se status på saker, beløp, renter, gebyrer, innbetalinger, avdragsordninger og annen nyttig informasjon.

Det er et viktig prinsipp for oss å se hvert enkelt tilfelle som en unik situasjon. Derfor er vi også opptatt av å gi råd og veiledning som fører til en god løsning mellom de involverte. Dette krever litt ekstra, men vi ønsker at partene skal kunne opprettholde relasjonen også etter en inkassosak, og da er det mange ganger avgjørende med vår faglige veiledning på veien.

Et enklere oppgjør

Skuls Inkasso jobber kontinuerlig med å tilby inkassotjenester med smidige og effektive prosesser. I tillegg til nettportalen for deg som har egne inkassosaker, tilbyr vi også bruk av Vipps, hvor du som er skyldner kan gjøre opp for deg på en enkel måte.

Vipps er både kjent og trygt for svært mange i markedet, og vår erfaring er at dette bidrar til å senke terskelen for å betale. Skyldnere kan velge mellom faktura, Vipps, eller kortbetaling på nett.

Se hvilke tjenester vi i inkassobyrået Skuls leverer.