Skuls logo
Yogi

Skuls er alltid oppdatert på lover og regler for inkasso

Fordi inkasso handler om mennesker og penger, er det viktig å følge god inkassoskikk. Skuls er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler for inkasso.

Publisert 24. august 2020

Som autorisert inkassoselskap holder Skuls seg til enhver tid oppdatert om viktige lovendringer. Dette gjør at du som kunde av Skuls alltid kan føle deg trygg på at vi ivaretar inkassosakene dine i tråd med loven, og ikke minst god inkassoskikk.

Samtidig har vi også systemleverandører og internkontroller som ivaretar at tjenestene vi bruker i innkrevingsprosessen er oppdatert, og holder oss som bruker av disse verktøyene oppdatert på eventuelle endringer i systemet via kursing.

Moderne systemer betyr likevel lite hvis en ikke har den faglige tyngden og erfaringen som kreves. Skuls sine medarbeidere har flere tiårs erfaring i inkassobransjen og behandler alltid skyldnere med respekt.

Bedre løsninger

Et annet felt der det er viktig å være oppdatert er hvordan du som kunde kan følge din sak fra begynnelse til du har pengene på konto. Vi gjør også vårt ytterste for å gjøre innkrevingen så enkel som mulig for deg som kunde.

Vi vurderer også kontinuerlig løsninger som skal gjøre det enklere for skyldnere å gjøre opp for seg. Lavest mulig terskel gir høyest sjanse for innbetaling. Derfor er det også helt naturlig at vi tilbyr skyldnere å bruke Vipps.

Direkte kontakt viktigst

Noe som alltid viser seg er at direkte kontakt med skyldneren betyr veldig mye for at prosessen skal bli vellykket og oppleves som komfortabel av alle parter.

Enkel og tydelig kommunikasjon med den som skylder penger er nødvendig for å sikre et best mulig utfall. Skuls tar kontakt både via brev, e-post, telefon og andre kommunikasjonsmåter, og vi følger alltid de etiske retningslinjene bransjen har for god inkassoskikk.

Har du levert en vare eller tjeneste som du ikke har fått betalt for? Se hvilke tjenester Skuls Inkasso kan tilby.